O ciorbă bună servită pe terasă .
Clienți , profit, revenirea clienților , alt profit, s.a.m.d
Problema este cu această nenorocire – COVID 19 – și riscul să existe un inspector ANPC , DSP sau ANVSA care să te verifice .
Se leagă de orice, și pe bună dreptate șă o facă. Mor oameni.
Nu poți servii o ciorbă fără să-i dai la om : o felie de pâine , un ardei , un oțet , sare și piper . Și celelalte.
Dacă nu-i vei propune tu, va cere clientul.
Tot ceea cei oferi la masă , va trebui retras , spalat și dezinfectat.
Trebuie să recunoști și tu . Nu ai cum să speli și să dezinfectezi solnițele și olivierele după fiecare client.
Problema este că și autoritățile care te verifică știu asta.
Mai bine evită problemele .
Alege dressing-urile ambalate în doză de unică folosință.
Comandă aici : 5 dressing-uri pentru salate și ciorbe ambalate în doză de unică folosință .
oțet din vin 7 ml / ulei din floarea-soarelui 10 ml/ ulei picant 7 ml / oțet balsamic 7 ml / ulei măsline 7 ml
Some really interesting points you have written. Assisted me a lot, just what I was looking for :D. Bridget Hoebart Jabez
I loved your blog post. Really looking forward to read more. Great. Ray Wittie Marilin