Cum dregi ciorba fără teamă de CO-VID ?

O ciorbă bună servită pe terasă .

Clienți , profit, revenirea clienților , alt profit,  s.a.m.d

Problema este cu această nenorocire – COVID 19 – și riscul să existe un inspector ANPC , DSP sau ANVSA care să te verifice .

Se leagă de orice,  și pe bună dreptate șă o facă. Mor oameni.

Nu poți servii o ciorbă fără să-i dai la om : o felie de pâine , un ardei , un oțet , sare și piper . Și celelalte.

Dacă nu-i vei propune tu, va cere clientul.

Tot ceea cei oferi la masă , va trebui retras , spalat și dezinfectat.

Trebuie să recunoști și tu . Nu ai cum să speli și să dezinfectezi solnițele și olivierele după fiecare client.

Problema este că și autoritățile care te verifică știu asta.

Mai bine evită problemele .

Alege  dressing-urile ambalate în doză de unică folosință.

Comandă aici  : 5 dressing-uri pentru salate și ciorbe ambalate în doză de unică folosință  .

oțet din vin 7 ml / ulei din floarea-soarelui 10 ml/ ulei picant 7 ml / oțet balsamic 7 ml / ulei măsline 7 ml

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Cum dregi ciorba fără teamă de CO-VID ?

  1. Some really interesting points you have written. Assisted me a lot, just what I was looking for :D. Bridget Hoebart Jabez

  2. I loved your blog post. Really looking forward to read more. Great. Ray Wittie Marilin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *