La fel ca noi , toate afacerile din Romania au fost afectate de către Pandemie .. ÎN PRINCIPAL RESTAURANTELE . Dar pentru cei pregătiți a fost un pas ușor de făcut ceea ce ne poate învăța de ce este atât de importantă partea de Delivery a unui restaurant .
Lumea s-a obișnuit cu situația actuală și cu faptul că este mai oportun și mai sigur să își comande mâncarea acasă . Acest obicei va rămâne întipărit chiar și după rezolvarea problemei actuale .
Printr-o simplă căutare pe Google aflăm cantitatea de Fast-Food pe care o mănâncă românul modern . Haide în primul rând să vedem care sunt categoriile de produse încadrate în categoria Fast-Food :
- Pizza – “Potrivit datelor unei companii de cercetare de piaţă, adunate pe tot parcursul anului trecut, pizza s-a menţinut fruntaşă în topul preferinţelor culinare ale românilor. Practic, numărul accesărilor pe internet pentru acest fel de mâncare a crescut cu 33% faţă de anul 2019.” – Digi24
- Burgeri + Cartofii pai – “Pe locul al doilea se situează burgerii, extrem de căutaţi în pandemie, pentru a fi livraţi la domiciliu. ” – Digi 24
- Shorma – Un fel foarte cunoscut de mâncare a ajuns și mai comun pe timpul pandemiei .
- Sushi – Cu o creștere în livrarea la domiciliu de aprox 40 % ! .
După cum bine vedeți , mai sus se justifică titlul . Mâncarea Fast-Food are o creștere continuă , împreună cu sosurile . Modul de dozare este foarte important pentru client deoarece încrederea și igiena sunt cuvintele cheie după pandemie ! Clientul Dvs dorește mâncare neatinsă în prealabil de nimeni ! Sosurile dozate manual de către fast-food-uri sunt aproape tot timpul slab calitative în cel puțin una din cele 5 categorii:
- Ambalare – Majoritatea restaurantelor preferă dozarea sosurilor în caserole de slabă calitate care fie se desfac , fie emană un miros neplăcut de plastic .
- Gust – Sosurile turnate în caserole sunt de obicei de slabă calitate . Sosul Rosa , Barbecue , Dulce – Acrișor , Dulce – Picant și restul sunt ușor de dozat dar greu de perfecționat . Avantajul unui sos conceput la nivel industrial este faptul că păstrăm gustul sosului , indiferent de LOT .
- Igienă – Dozarea manuală de sosuri implică erori de igienă . Chiar dacă sunt rare ele apar și sunt reale . Sosurile noastre sunt ambalate prin metode sterile , de către aparate speciale pentru industria alimentară , verificate periodic . Esențial este faptul că eliminăm aceste erori de igienă din timpul dozării .
- Transport – Orice metodă de dozare prin care sosul nu este închis etanș nu este o opțiune pentru transportul mâncării .
- Încredere în produs – Caserolele netipărite nu conțin nici o informație legată de ingrediente , alergeni sau valori nutriționale . Acest lucru poate scădea încrederea clientului în mâncarea comandată .
Aceste motive au fost centralizate din feedback ul clienților noștrii . Am ascultat cererile Dvs și am dezvoltat gama de sosuri . Acum avem sosuri pentru orice fel de mâncare ! Ba chiar mai mult am ales să ambalăm și la caserolă pentru cei care preferă acest mod de dozare .
Ai încercat sosurile noastre ? Așteptăm părerea ta !
Dacă vrei să afli mai multe avantaje a dozării sosului la plic https://ketchup-plic.ro/cu-ketchup-ambalat-plic-livrarea-la-domiciliu-este-mai-sigura-si-mai-economica/ .[ninja_form id=1]