Sosurile de salate sunt o sursa slaba de nutrienti
Este adevarat , sosurile nu au fost si nu vor fi niciodata o sursa buna de nutrienti , dar nici nu au fost concepute pentru asa ceva .
Dressing urile de salate sunt concepute pentru a uniformiza si a oferii o consistenta placuta imbinarii de legume , ele armonizeaza combinatia de gusturi din salata . Sosurile au o paleta foarte larga de gusturi , culori , regiuni de provenienta , etc. astfel poate fi dificil sa alegi sosul potrivit .
De ce sa aleg sosul la monodoza in loc sa il fac eu in restaurant ?
Salatele si mancarurile in care folosim aceste dressinguri sunt consumate de catre persoane care doresc sa stie exact CE si CÂT contine acel sos . Caserolele transparente pe care le utilizeaza o mare parte din restaurante sunt banale : fara alergeni , valori nutritionale si ingrediente – urmarirea si gestionarea macronutrientilor si a dietei fiind astfel foarte greu de gestionat .
Un alt mare avantaj este că…
NU EXISTA RISIPA . In procesul de productie a unui sos exista inevitabil , la nivel local al unui restaurant mic , risipa .
Dacă pe plic apare 30 G – În 100% din cazuri vor fi 30 g sos inauntru .