Rolul sosurilor monodozate in Diete

Sosurile de salate sunt o sursa slaba de nutrienti

Este adevarat , sosurile nu au fost si nu vor fi niciodata o sursa buna de nutrienti , dar nici nu au fost concepute pentru asa ceva .

Dressing urile de salate sunt concepute pentru a uniformiza si a oferii o consistenta placuta imbinarii de legume , ele armonizeaza combinatia de gusturi din salata . Sosurile au o paleta foarte larga de gusturi , culori , regiuni de provenienta , etc. astfel poate fi dificil sa  alegi sosul potrivit .

De ce sa aleg sosul la monodoza in loc sa il fac eu in restaurant ?

Salatele si mancarurile in care folosim aceste dressinguri sunt consumate de catre persoane care doresc sa stie exact CE si CÂT contine acel sos . Caserolele transparente pe care le utilizeaza o mare parte din restaurante sunt banale : fara alergeni , valori nutritionale si ingrediente – urmarirea si gestionarea macronutrientilor si a dietei fiind astfel foarte greu de gestionat .

Un alt mare avantaj este că…

NU EXISTA RISIPA . In procesul de productie a unui sos exista inevitabil , la nivel local al unui restaurant mic , risipa .

Dacă pe plic apare 30 G – În 100% din cazuri vor fi 30 g sos inauntru .

 


Restaurantul tau trebuie sa aiba produse sigure si clientul are dreptul sa stie tot despre continutul mancarii ! Trebuie sa fi transparent cu aceste detalii , lasa-ne pe noi sa ne ocupam .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *