Sosul de Burger – Un fel de două feluri , puțin mai bun .
Secretul pentru burgerul perfect? Sosul, desigur 😉 Acest lucru se aplică și grătare sau orice alt platou format din carne sau cartofi . Astăzi vă dezvăluim ingredientele care alcătuiesc această alianță perfectă. Dar ție, ce sos îți place cel mai mult? Încearcă această rețetă și spune-ne cum ți-a ieșit ! 😀
INGREDIENTE
- 115 g maioneză, (din 3 gălbenușuri = 5 1/2 linguri)
- 30 g ketchup, (2 linguri)
- 10 g muștar fin clasic*, (1/2 lingură)
- 5 ml sos Worcester, (1 linguriță)
- 1 linguriță usturoi granulat, (3g)
- 1/2 linguriță ceapă granulată, (1,5g)
- 1/2 linguriță boia dulce, (1,15g)
- 1/2 linguriță chili pudră, (1,3g; opțional)
METODĂ
Pune toate ingredientele într-un bol, presară sare cât cuprinzi între 2 degete și amestecă-le bine până se îmbină toate. Pudra chili pune-o doar dacă vrei sosul picant.
Sosul piri piri Picant – Favoritul publicului .
Sos piri-piri. Denumit astfel după o plantă cultivată inițial în Mozambic de către exploratorii portughezi, piri piri reprezintă acel sos delicios de care nu te vei mai sătura. Un sos picant, traditional portughez, numai bun pentru orice friptura la cuptor sau gratar. Si sigur veti gasi si alte intrebuintari, pentru ca este genul de sos dupa care-ti lingi degetele. Reteta este originara din estul Africii (Mozambic), insa a fost adusa si popularizata in Europa de portughezi.
Ingrediente
- 450 g ardei iute rosu (chili)
- 4 catei usturoi, tocati
- 1 lingurita paprika afumata
- 1 legatura coriandru, tocata
- cateva frunze de busuioc, tocate
- 60 ml ulei masline
- zeama de la o lamaie
- sare dupa gust
- 1 lingurita ghimbir data prin razatoarea mica
Mod de preparare
-
Pune toate ingredientele intr-un blender si mixati pana cand ajungeti la consistenta dorita.
-
Pastrati sosul in recipient de sticla, la frigider.
Aceste rețete sunt ideale pentru persoanele ce gătesc acasă și doresc ceva nou . Problema apare când dorești ceva pentru restaurantul tău !
Cu ce te putem ajuta ?
Haide să-ți arătăm :
Între sosurile făcute în casă și ceea ce ai nevoie în restaurant există câteva diferențe foarte importante :
Sosurile produse pentru restaurante și Delivery
Noi producem aceste sosuri special pentru a fi folosite în restaurante și la Delivery . Modul de ambalare le face adecvate pentru a fi transportate și manipulate de către ageții comerciali din flota de livrări .
Aceste sosuri sunt gândite să fie conform cerințelor , cu ingredientele și alergenii trecute pe ambalaj , cu Valorile Nutriționale înscripționate și cel mai important e faptul că fiind atent dozate și pasteurizate ai siguranța calității pentru o perioadă mult mai lungă față de sosurile făcute în spatele restaurantului pe bază de smântână pe care restaurantul le depozitează în față , la tejghea direct expuse la soare .
Sosurile făcute în regie proprie , direct în restaurant
Cred că toți suntem familiari cu specificul român de livrare a caserolelor în sosiere de genul , fără nici măcar un indiciu asupra oricărui ingredient sau component din acel container . Nu doar că este o procedură greșită , pe cât ilegală . Consumatorul final are dreptul să știe ce și cum consumă din restaurantul tău .
Acum că am stabilit diferențele majore și am rămas doar persoanele juridice interesate de nereguli
Cum vă putem ajuta noi , cei din echipa Up 2003 Food ? Vă oferim soluții tipizate sau personalizate de livrare a sosurilor pentru restaurantul tău .
Toate sosurile prezentate mai sus le putem ambala și mai mult de atât , putem creea sosuri special pentru nevoile și dorințele tale .
Daca ai un restaurant și vrei să îl înnobilezi alege Sosuri cu Gust ! Accesează formularul de comandă și contactează-ne pentru o ofertă personalizată pentru tine ! FORMULAR COMANDĂ