Bucătarii români sunt foarte pricepuți iar bucătăria noastră este grozavă.
Avem cele mai bune ciorbe .
Gust bun și calități nutriționale deosebite.
Mai nou , intră în atenția nutriționiștilor acest segment , al ciorbelor .
Fiindcă este un segment ieftin de mâncare nu s-a făcut mult tam-tam în revistele de specialitate.Cum sună : doriți un foie-gras sau o ciorbă ?
Parcă primul sună bine . Și la alți bani.
Doar că al doilea sună : gustos, ieftin și hrănitor .
Și este pe placul și dorința românilor.
Și tot din grijă pentru clienți, în noile condiții date de Pandemia-COVID am fost nevoiți să eliminăm de la masă: sosierele, olivierele și solnițele .
După ce servim cioba, clientul are alternativă pentru a o drege, produse ambalate în doze unice.
Fără riscuri de infectare.
Sună străină această idee ?
Tot atât de străină cât să primește la cafea vechile zaharnițe , sigur , dacă vă mai amintiți anii 1990 .
Noile condiții de igienă impuse de această nebuneală – PANDEMIA COVID – ne va lăsa cu multe obiceiuri bune. Printre care : spălațivă pe mâini și nu folosiți ceea ce au atins alți clienți în prealabil fără a fi spălat și dezinfectat.
Incercam sa va reconectam la Server...
Reconnecting to the server ...
Reconnecting to the server ...