De ce sunt bune ciorbele din România și cum ar trebui să privim servirea lor în noile condiții de igienă impuse.

19/07/2020
De ce sunt bune ciorbele din România și cum ar trebui să privim servirea lor în noile condiții de igienă impuse.

Bucătarii români sunt foarte pricepuți iar bucătăria noastră este grozavă.
Avem cele mai bune ciorbe .
Gust bun și calități nutriționale deosebite.
Mai nou , intră în atenția nutriționiștilor acest segment , al ciorbelor .
Fiindcă este un segment ieftin de mâncare nu s-a făcut mult tam-tam în revistele de specialitate.Cum sună : doriți un foie-gras sau o ciorbă ?

Parcă primul sună bine . Și la alți bani.
Doar că al doilea sună : gustos, ieftin și hrănitor .

Și este pe placul și dorința românilor.

Și tot din grijă pentru clienți, în noile condiții date de Pandemia-COVID am fost nevoiți să eliminăm  de la masă: sosierele, olivierele și solnițele .
După ce servim cioba, clientul are  alternativă pentru a o  drege, produse ambalate în doze unice.
Fără riscuri de infectare.

Sună străină această  idee ?

Tot atât de străină cât să primește la  cafea  vechile zaharnițe , sigur , dacă vă mai amintiți anii 1990 .

Noile condiții de igienă impuse de această nebuneală – PANDEMIA COVID – ne va lăsa cu multe obiceiuri bune. Printre care : spălațivă pe mâini și nu folosiți ceea ce au atins alți clienți în prealabil fără a fi spălat și dezinfectat.




sosuricugust Load

Incercam sa va reconectam la Server...





sosuricugust Load

Reconnecting to the server ...





sosuricugust Load

Reconnecting to the server ...



Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙